Poate s-a mai discutat acest subiect pe forum, dar va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Dupa un concediu medical de 1 luna si jumatate( timp in care s-a trimis un mail prin care o alta persoana afost numita pe postul meu, dar nu stiu daca s-a operat modificarea in organigrama, carte de munca, daca s-a dat vreo decizie), m-am intors la serviciu si mi s-a pus in fata un ordin de deplasare intr-o alta locatie, plus a lista cu sarcini care nu-mi apar in fisa postului semnata de mine.
Pot sa refuz aceasta delegatie pe motive medicale sau ce altceva pot sa fac? Atributiile mele au fost si vor fi efectuate pe perioada acelei delegatii de persoana amintita anterior.
Multumesc
Nu mi s-a spus unde o sa lucrez la intoarcerea din delegatie. Cu siguranta vor sa ma destituie, alegand aceste metode de intimidare. Daca nu exista acea decizie , cum pot sa demonstrez ca respectiva persoana a fost pusa in locul meu? As putea face o plangere la Inspectoratul teritorial de munca?In mesajul privat va rugam daca s-ar putea sa ne intalnim si sa va dau mai multe detalii deparece presupun ca sunteti avocata si ma puteti reprezenta in instanta daca se va ajunge acolo. Va multumesc pentru raspunsuri.
este chiar indicat sa faceti o sesizare la ITM
va vor raspunde in 30 de zile dupa ce vor face verificari. cu siguranta daca este ceva in neregula vor pune in vedere societatii sa remedieze....si mai aplica si sanctiuni daca este cazul.