avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa ii las soțului meu dreptul de a locui în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa ii las soțului meu dreptul de a locui în casa mea ...

Cum pot sa ii las soțului meu dreptul de a locui în casa mea (cumpărată doar de mine înaintea casatorie),după moartea mea ,fără ca al lui urmași sa aibă drept de mostenir
e ,menționând ca și eu
am 2 copii
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
Cluj2, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:43, 29 Martie 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le donați casa copiilor dvs, din timpul vieții, cu clauză de uzufruct viager im favoarea dvs și a soțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se da următoarea situatie: soțul are un apartament (înaintea ... gabyela gabyela Se da următoarea situatie: Soțul are un apartament(înaintea căsătoriei) cumpărat cu banii din moștenire și diferența de bani donata de la frații ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager, sau...? SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua. Cazul meu este urmatorul. M-am casatorit de curand (avem peste 6o ani), eu doi copii, care nu sunt de acord cu aceasta casatorie. El are doi copii, ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am act de vânzare cumpărare pe casă cu uzufruct ... andaschatzi andaschatzi Bună seara, am act de vânzare cumpărare pe casă cu uz -fruct viager de către părinții mei. În 2021 tatăl meu a decedat. Sotul nu a semnat actul de ... (vezi toată discuția)