avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datele financiare ale firmei mele sa nu fie publice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datele financiare ale firmei mele sa nu fie publice

Buna,
m-ar interesa procedura pentru ca datele financiare ale firmei mele sa nu fie publice, adica sa nu apara nici pe site-ul MFinante nici la ONRC , implicit nici pe alte site-uri care preiau informatiile de pe site-urile celor sus ,mentionati.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MoniR , utilizator 18:47, 30 Martie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datele financiare ale firmei trebuie sa fie publice.
Pentru a va convinge, urmăriți cât de transparente sunt firmele cotate la bursa. Și nu va duceți prea departe, la bursa americana de exemplu, ci rămâneți aici, acasă, la Bursa de valori de la București.
O sa spuneți ca amărată dumneavoastra de firma nu se compara cu coloși ca Hidroelectrica, Petrom sau mai știu eu care de acolo. Asa e, dar e fix același lucru.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
multumesc si sunt de acord cu dvs, dar ma mir cum altii reusesc sa fac asta si nu e o eroare si nu e vorba ca nu au depus bilantul sau nu au activitate , chiar 2 cazuri , la 2 colaboratori am vazut ca functioneaza ! deci cum e ? legea nu e pt toata lumea ? ei cum au reusit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare acțiuni mmus mmus Bună ziua, am un certificat de acționar la firma Romprim SA, actiuni pt care nu am incasat dividende de foarte mulți ani intrucât mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant societate comerciala DjMike DjMike Buna ziua, Sunt administrator unic la o societate comerciala, SRL, si in urma cu putin timp am primit o citatie de la Tribunalul Bucuresti, parat fiind de ... (vezi toată discuția)
Firma ionescu_ady ionescu_ady buna ziua la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net firma functioneaza ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)