Buna,
m-ar interesa procedura pentru ca datele financiare ale firmei mele sa nu fie publice, adica sa nu apara nici pe site-ul MFinante nici la ONRC , implicit nici pe alte site-uri care preiau informatiile de pe site-urile celor sus ,mentionati.
Multumesc!
george-neagu
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Datele financiare ale firmei trebuie sa fie publice.
Pentru a va convinge, urmăriți cât de transparente sunt firmele cotate la bursa. Și nu va duceți prea departe, la bursa americana de exemplu, ci rămâneți aici, acasă, la Bursa de valori de la București.
O sa spuneți ca amărată dumneavoastra de firma nu se compara cu coloși ca Hidroelectrica, Petrom sau mai știu eu care de acolo. Asa e, dar e fix același lucru.
multumesc si sunt de acord cu dvs, dar ma mir cum altii reusesc sa fac asta si nu e o eroare si nu e vorba ca nu au depus bilantul sau nu au activitate , chiar 2 cazuri , la 2 colaboratori am vazut ca functioneaza ! deci cum e ? legea nu e pt toata lumea ? ei cum au reusit ?
Vanzare acțiuni
mmus
Bună ziua, am un certificat de acționar la firma Romprim SA, actiuni pt care nu am incasat dividende de foarte mulți ani intrucât mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Firma
ionescu_ady
buna ziua
la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele
intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net
firma functioneaza
ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)