avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. In spatele blocului avem 3 locuri de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. In spatele blocului avem 3 locuri de parcare destinate ...

Buna ziua. In spatele blocului avem 3 locuri de parcare destinate oamenilor cu dizabilitati. Eu, avand legitimatie, imi mai las din cand in cand masina acolo, cand nu gasesc loc de parcare, iar de fiecare data ma trezesc cu stergatoarele ridicate, cu toate ca legitimatia e pusa la vedere. Intr-o zi, am fost atentionat de "posesorul" locului ca ar fi locul lui de parcare, deoarece el este cel care a trimis cerere sa se faca acel loc de parcare acolo si ca doar el are dreptul sa parcheze acolo. Exista asa ceva?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
Coxmin, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:58, 2 Aprilie 2025
Orice legitimatie aveti, nu aveti dreptul legal, sa parcati pe un spatiu atentionat ca fiind pentru persoane cu dizabilitati.

POPA GHEORGHE a scris:

Orice legitimatie aveti, nu aveti dreptul legal, sa parcati pe un spatiu atentionat ca fiind pentru persoane cu dizabilitati.

Am legitimatie pentru locurile pentru persoane cu dizabilității
In zona dvs. nu exista abonament pentru parcare la domiciliu, emisa de primarie ? Pe aceasta se scrie zona de parcare atribuita.
Locurile de parcare de domiciliu pentru persoanele cu dizabilități sunt nominale. Eu așa știu. Chiar dacă nu se plătesc. Informați-vă la primărie
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
adriandimitriu, utilizator
In zona mea nu.

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Drept parcare pt persoane cu dizabilitati O_Mihaly O_Mihaly Bună ziua! Sunt parintele unei copil cu dizabilitați. De o luna primaria a luat o decizie sa nu mai permite sa parcam gratuit (card-legitimație pt ... (vezi toată discuția)