avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salut! Am un loc de parcare intr.un bloc, pentru care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salut! Am un loc de parcare intr.un bloc, pentru care platesc ...

Salut!
Am un loc de parcare intr.un bloc, pentru care platesc întreținere la fel ca la garsoniera pe care o dețin în acest bloc. Blocul este pe piloni și locul de parcare este in locul parterului. Locul de parcare a fost achiziționat separat, cu contract de vânzare.
Este normal sa plătesc servicii de curățenie, mentenanță lift, curent, administrator și restul, la fel că la o garsoniera? În condițiile în care le plătesc deja pt garsoniera din imobil. Practic plătesc pt două locuințe.
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 14:38, 1 Aprilie 2025
DA! Evident ca spatiul de parcare este o proprietate ca si si orice alt spatiu comecial sau apartament sau boxa.
Platiti ca si pentru 2 proprietati indiferent ce ar fi acestea.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
ricadinas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cpi se percepe pt boxa in subsol? DAE219 DAE219 Proprietar de apartament, am cumparat ulterior o boxa de la dezvoltator in subsolul blocului achiziționata cu act notarial, cadastru, intabulare. Ce taxe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale obligate la plata administratorului ? Robert58 Robert58 Buna ziua ! In conditiile existentei la parterul imobilului a mai multor spatii comerciale, stiut fiind faptul ca acestea platesc separat gunoiul, nu ... (vezi toată discuția)