avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vreau să deschid un salon de înfrumusețare în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vreau să deschid un salon de înfrumusețare în ...

Bună ziua, vreau să deschid un salon de înfrumusețare în Cluj Napoca , destinația imobilului este locuința, am făcut dosarul pt schimbarea de destinație ca să l depunem la primărie și vecinii nu doresc să mi semneze .. un singur vecin a semnal cel care este în duplex cu noi! Aș putea obține schimbarea de destinație fără acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 14:28, 1 Aprilie 2025
~ Conținut șters la cerere ~
Raspunsul este simplu, nu .
Nu se poate face nimic daca vecinii nu sunt de acord. Acordul vecinilor este obligatoriulsi apoi dupa al tuturor vecinolor prin comitetul executiv care daca vrea semneaza si daca nu vrea nu semneaza,
Aveti mai jos modelul. Daca faceti dv semnaturile intrati in alte ilegalitati mai grave .
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutii am daca un vecin nu vrea sa semneze acordul vecinilor pt.infiintarea unei firme? Ioana_Mtn Ioana_Mtn In cazul in care unul din vecini nu vrea sa semneze Acordul vecinilor, ce solutie as avea sa imi pot deschide un birou? Apartamentul isi schimba destinatia din ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor fara administrator a_nadasan a_nadasan Buna ziua, am urmatoarea nelamurire:doresc sa-mi deschid firma la parterul blocului,dar mai intai trebuie sa efectuez lucrari de spargere cu intrare separata. ... (vezi toată discuția)