avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform noii legi a pensiilor ,am înțeles ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform noii legi a pensiilor ,am înțeles ca perioada de studii ...

Conform noii legi a pensiilor ,am înțeles ca perioada de studii superioare , facultate la zi , nu se ia în calcul dacă în aceasta perioada ai avut și serviciu și ai plătit taxele aferente. Dar în situația mea, numai o parte din perioada de studii , respectiv 2 ani , au fost dublați și de serviciu. Întrebarea este : restul de 2 ani din perioada sw studii se ia în calcul la vechime pt stabilirea ulterioara a pensiei ?

Alte discuții în legătură

Pensie ruxandrav8 ruxandrav8 As dori un ajutor pt a verifica daca vechimea mea in munca este corect calculata de Casa de Pensii S 1 si multumesc de la inceput pt rabdarea de a mi se da un ... (vezi toată discuția)
Studii superioare la asistenti medicali ella11 ella11 :training:Sunt asistent medical cu studii posliceale si lucrez in blocul operator compartiment anestezie.Totodata sunt si in anul 4 la Medicina Sectia ... (vezi toată discuția)
Studiile superioare se considera la vechime? ContSters211305 ContSters211305 din cate stiu studiile superioare ar trebui sa se considere la vechime dar nu cunosc situatia exacta. spre exemplu eu am 4 ani de facultate + 3,5 ani ... (vezi toată discuția)