avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studiile superioare se considera la vechime?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studiile superioare se considera la vechime?

din cate stiu studiile superioare ar trebui sa se considere la vechime dar nu cunosc situatia exacta.

spre exemplu eu am 4 ani de facultate + 3,5 ani impartiti in 2 masterate (1,5 +2 )
la sfarsitul anului 2 de facultate eu m-am angajat cu carte de munca adunand pana acum aproape 10 ani.
concret eu cata vechime am?
var 1. 10+4+3,5 = 17,5 ani reprezentand vechimea in munca + toti anii de studii superioare
var 2. 10+2=12 ani, reprezentand vechimea in munca + anii de studii superioare in care nu am fost angajat.
Cel mai recent răspuns: ContSters211305 , utilizator 00:39, 15 Iunie 2011
Perioada de studii universitare - cursuri de zi se considera vechime ... insa acesta perioada se ia in calcul in vederea stabilirii drepturilor de pensie (in cazul dumneavoastra se vor avea in vedere doar primii 2 ani cand nu ati avut si calitatea de angajat).
ok multumesc mult de raspuns.
banuiesc ca se poate inchide acest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii de facultate = ani la vechime anthynidiany anthynidiany Am terminat Facultatea de Istorie si daca voi reusi in vara sa intru la Academia de Politie o sa am posibilitatea de a termina o a doua facultate. La istorie ... (vezi toată discuția)
Cum devii mediator? TurcuOvi TurcuOvi Cum poti se devi mediator si sa profesezi? Daca sunt recent absolvent al unei facultati este necesar sa treaca o anumita perioada pana sa pot lua parte la un ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere diplomă de studii CeraRadu CeraRadu Bună seara! Am terminat facultatea de Agricultură în anul 1995(5 ani), iar în 1995-1996 am urmat studiile de master cu durata de 1 an(abia se ... (vezi toată discuția)