avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă am un contract de întreținere și mai sunt 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă am un contract de întreținere și mai sunt 2 moștenitori ...

Dacă am un contract de întreținere și mai sunt 2 moștenitori ,aceștia pot răsturna actul?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:26, 1 Aprilie 2025
Dacă dovedesc ca nu v-ati îndeplinit corespunzător obligația de întreținere, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere 2013Alina 2013Alina As dori sa stiu ce pot face daca am un contract de intretinere cu matusa si nu ma mai inteleg? Ea s-a oferit sa faca contractul nu a fost obligata si acum ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu sau fara clauza de intretinere stoicagramona stoicagramona Buna ziua, doresc sa aflu daca, contractul de vanzare cumparare poate fi atacat in instanta de catre cumnatul meu, celalalt fiu al socrilor, in cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere constantin pricope constantin pricope Socrii mei au vandutin anul 1997 casa uneia dintre fiicele lor in baza unui contract de v/c cu clauza de intretinere. In anul 2007 soacra mea a ... (vezi toată discuția)