avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta sporuri

Buna ziua , ma numesc David Doina , oare ma puteti ajuta cu un raspuns ? incerc de 2 saptamani sa aflu cine a preluat arhiva I.C.S. Textile -Incaltaminte Constanta . Mentionez ca am sunat la arhivele Tomis SA , care au preluat arhiva doar din Noiembrie 1990 . Urmeaza sa imi depun dosarul de pensie si am nevoie de adev cu sporurile aferente perioadei Mai 1984- Oct 1990. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 2 Aprilie 2025
Intrebati aici , daca stiu ceva
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)