avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In cadrul clasei copilului meu este un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In cadrul clasei copilului meu este un părinte veșnic ...

Buna ziua! In cadrul clasei copilului meu este un părinte veșnic nemulțumit, reclamagiu și hărțuitor. Jignește părinții, urmărește firmele de catering care livrează mâncarea la after school, invocând nereguli care nu exista, pe motivul că nu îi place ciorba copilului sau, că mancarea nu este gustoasa, este prea putina... Nu se supune regulor scolii, pe motiv că nu îl interesează. Școala a schimbat firma de catering, acum se repeta hartuirea și cu noua firmă pe motiv că " nu servește ciorba de mânzat". Pe noi părinții ne agasează pe grupul clasei, ne jignește pe motiv că nu vedem " nereguli" . Menționeaz că nu există nici un fel de problema cu after school ul, cu scoala. Dumnealui perturba activitatea școlii și buna desfășurare a activității clasei și a programului de After school din școală cu atitudinea lui, invocând tot felul de motive personale. Ce putem face, noi ceilalți părinți? Ce măsuri putem sa luam?
Cel mai recent răspuns: adriamia , utilizator 12:42, 4 Aprilie 2025
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , nu e prea sensibila , nu-i poti pretinde nimanui sa stea cu seninatate si sa accepte grobianismele altuia . Excudeti-l de pe grupul de what’s app . Daca e infiintat de invatatoare/diriginte , faceti , dvs. , parintii , un alt grup , fara el , si rugati scoala sa puna orice mesaj pe ambele grupuri . Nu-i raspundeti la nici un mesaj al lui , nu comentati , comportati-va ca si cum nu ar exista , ignorati-l complet . Se va infuria , se va simti frustrat , dar … nu va avea ce face … Chiar la sedintele cu parintii procedati la fel : il lasati sa vorbeasca si , cand termina , continuati , ca si cand nu ar fi acolo . Poate , de la o vreme , se va plictisi . Cata vreme va vedea ca poate face valuri , nu va inceta , ii da impresia ca e “ cineva “ , ca e important . Daca nu vine la sentimente mai bune , la un comportament normal si civilizat , nu aveti alta solutie , veti proceda asa pana se termina ciclul scolar .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acuzatiile ca unii sunt "prea sensibili", ca "li se pare", ca "reactioneaza exagerat" etc, sunt semne clasice de gaslighting.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)
Ce masuri se pot lua in ceea ce priveste comportamentul si atitudinea unei invatatoare fata de copii si fata de parinti? easz23 easz23 Buna ziua, Din pacate nu sunt singurul parinte care are nemultumiri privind comportamentul si atitudinea unei invatatoare. Copilul meu este in clasa a II a, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt cadru didactic, am un parinte care din clasa ... minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic, am un parinte care din clasa a 9-a ma tot \"ataca\", pentru proiecte educative, nu aveti niciun drept sa obligati copii ( ... (vezi toată discuția)