avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren agricol - Există pământ intravilan sau ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren agricol - Există pământ intravilan sau ...

Bună ziuă aș dori să știu. Există pământ intravilan sau extravilan să aibă două numere topografice?
Vă rog să îmi spuneți ce anume e de făcut? Unul din proprietari și-a pierdut acel act care deținea terenul.
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
O zi frumoasă
Cel mai recent răspuns: Ghent Cornel-Daniel , utilizator 08:19, 3 Aprilie 2025

Ghent Cornel-Daniel a scris:

Bună ziuă aș dori să știu. Există pământ intravilan sau extravilan să aibă două numere topografice?
Vă rog să îmi spuneți ce anume e de făcut? Unul din proprietari și-a pierdut acel act care deținea terenul.
O zi frumoasă

Exista terenuri care se pot compune din mai multe numere topografice. Motivele pot fi diferite, deci DA.
Cum se cheama "acel act" pe care l-a pierdut? Extrasul de carte funciara? Trebuie un topograf autorizat sa va ajute la o identificare.
Nu stim momentan de acel act, dar vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.

Vladislav20 a scris:

Ghent Cornel-Daniel a scris:

O zi frumoasă

Exista terenuri care se pot compune din mai multe numere topografice. Motivele pot fi diferite, deci DA.
Cum se cheama "acel act" pe care l-a pierdut? Extrasul de carte funciara? Trebuie un topograf autorizat sa va ajute la o identificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in ... Elenipanagos Elenipanagos Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in cartea funciara,dar in noile planuri ale primariei jumate este trecut intravilan,ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Carte funciara nerezolvata OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, as avea o mica nelamurire referitor la un teren. Tatal meu detine acest teren, impreuna cu inca 2 persoane (a fost mostenire de la parintii lor). In ... (vezi toată discuția)