avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,am poprire pe salariu și cu toate ca mi se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,am poprire pe salariu și cu toate ca mi se oprește ...

Bună ziua,am poprire pe salariu și cu toate ca mi se oprește din salariu de la locul de muncă nu mai pot primi sau muta sau plăti pentruun card de credit nici o sumă de bani.Cum pot proceda? Precizez ca nu am fost anunțată de popriri decât de la locul de muncă și nu am primit alte acte de la executor sa pot face contestație. Partea și mai rea este ca sunt însărcinată in 29 de săptămâni și mai am nevoie de bani și pentru alte lucruri. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteati face contestație în termen de 15 zile și de la data la care ați aflat de infiintarea popririi la.locul dvs de munca.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită Stereaalex20 Stereaalex20 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situația ce urmează: am mai multe popriri pe salariu de la 3 executori. Acum, o poprire o am înființată ... (vezi toată discuția)
Popriri pe salariu Nicoleta01 Nicoleta01 ce se poate face in cazul in care mi se opreste cincizeci la suta din salariu care merg la executori ptr banci iar acesta este singurul venit in familie si am ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)