avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am făcut armata înainte de 1989 mai precis ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am făcut armata înainte de 1989 mai precis septembrie 1988-ian ...

Am făcut armata înainte de 1989 mai precis septembrie 1988-ian 1990,în afară de cele trei luni făcute la munci agricolesept,Oc,t,noi,am lucrat 2 luni la mină subteran iar restul de aproximativ 10 luni în construcții în București,întrebarea mea este dacă acel an lucrat pt care am fost remunerat se poate transforma în an contributiv la pensie iar cele 2 luni în subteran sa fie considerate grupă speciala?
Cel mai recent răspuns: Talicosu Gheorghe , utilizator 23:02, 2 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar dacă ați lucrat in timpul armatei, tot stagiu asimilat și nu contributiv va rămâne.
Va mulțumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa cunosc ? metulica metulica as vrea sa stiu cu cit mi se diminueaza pensia daca ies anticipat partial ?lucrez din anul 1980 si am 10 ani de grupa 2 multumesc (vezi toată discuția)
Pensie anticipata,penalizata flori54 flori54 Buna ziua!Revin cu acest subiect pt. ca acum am date concrete vizavi de acesta. Sotul meu implineste in 6sept. 60ani si 42 de ani de activitate din care 1an ... (vezi toată discuția)