avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj prin notariat! Suntem 3 nepoate ale unui unchi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj prin notariat! Suntem 3 nepoate ale unui unchi decedat ...

Partaj prin notariat!
Suntem 3 nepoate ale unui unchi decedat si am mostenit 3 proprietati in cote de 50%, 25% si 25 %. Vrem sa facem un partaj prin notariat mai simpli si mai rapid la sumele de impozitare ale imobilelor, cu sulte intre noi cf. cotelor de drept. Putem face acest partaj asa la sumele declarate la dezbaterea succesiunii sau la valoarea unor cote de piata minime in acele zone? 2 garsoniere in Bucuresti + 1 casa cu teren in provincie. garsonierele sunt cu gemurile si varul pe pereti de la revolutie, degradate! Daca nu ne intelegem la pret, prin instanta la ce sume ne putem astepta? tot la cele de baza de impozitare sau la cota de piata minima?

Alte discuții în legătură

Sprijin juridic indiviziune vitalsmart vitalsmart Buna seara! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin vanzare cumparare cu clauza de habitatie plus cota de 1/8 prin vanzare cumparare direct de la ... (vezi toată discuția)
Schimb de locuinta storm4all storm4all Se da speta urmatoare: un proprietar de garsoniera conf 3 face schimb de locuinta cu un proprietar de apt 3 camere conf 3- [b]fara sulta[/b]; Garsoniera este ... (vezi toată discuția)
Renuntare sau vanzare? constantin29 constantin29 Buna ziua,avem un imobil pe care sunt propietari in cartea funciara 4 persoane, eu si inca 2 frati ai mei in proportie de 3/4 ,iar o nepoata de pe urma ... (vezi toată discuția)