avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. La o condamnare de 60 zile muncă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. La o condamnare de 60 zile muncă neremunerata în ...

Bună ziua. La o condamnare de 60 zile muncă neremunerata în folosul comunității se poate înlocui cu amenda? Din cauza serviciului nu pot efectua aceste ore și prefer sa le plătesc. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:27, 3 Aprilie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți cum să cereți să vi se modifice sancțiunea, de vreme ce e vorba de o hotărâre penală definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat definitiv - schimbare condamnare liviu9a liviu9a se poate comuta pedeapsa cu amenda sau control judiciar la o sentinta in executare? (vezi toată discuția)
Amenda penala neplatita georgiana1705 georgiana1705 in urma cu 4 ani , cand practicam taximetria , mi-a fost suspendat permisul pentru cumul de puncte . Am mai condus insa si mi s-au intocmit 2 dosare penale ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de plata al unei amenzi penale? ilincasibisteanu ilincasibisteanu Buna ziua! Daca o persoana aflata in detentie primeste de la o alta instanta intr-o alta cauza o amenda penala, in cat timp trebuie sa o plateasca? Mentionez ... (vezi toată discuția)