avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru cei din cooperatie,care au conventii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru cei din cooperatie,care au conventii individuale de munca ...

Pentru cei din cooperatie,care au conventii individuale de munca si in REVISAL aceste conventii nu s-au inregistrat niciodata,suntem obligati sa ne inregistram in Reges ,pentru a raporta concediile medicale?

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca se suspenda in timpul concediului de maternitate? vrusu vrusu Buna ziua , As dori sa stiu daca perioada in care o persoana se afla in concediu medical - Risc maternal sau Sarcina si leuzie - trebuie suspendat ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare medicale buna ziua! va rog, imi puteti ... anymaryh anymaryh revisal - inregistrare medicale Buna ziua! va rog, imi puteti spune, nu am trecut inca la varianta reges-online, sunt tot in aplicatia revisal, intrebare ... (vezi toată discuția)