avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal - inregistrare medicale Buna ziua! va rog, imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal - inregistrare medicale Buna ziua! va rog, imi puteti ...

revisal - inregistrare medicale
Buna ziua!
va rog, imi puteti spune, nu am trecut inca la varianta reges-online, sunt tot in aplicatia revisal, intrebare ....trebuie sa inregistrez concediile medicale? sau trebuie inregistrare doar in aplicatia noua?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 16 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie inregistrare doar in aplicatia noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in timpul suspendarii cim cf art. 52 al.1 lit. c se ... freepope freepope buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical? daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se ... (vezi toată discuția)
Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Reges online alex24br alex24br Buna ziua. In noul Reges Online se cer informatii suplimentare decat cele trecute in Revisal/Regesul vechi (pentru contracte). Dupa completarea acestor ... (vezi toată discuția)