avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Oare m-ati putea indruma spre legea care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Oare m-ati putea indruma spre legea care indica faptul ...

Bună ziua! Oare m-ati putea indruma spre legea care indica faptul ca un locatar care are centrala termica proprie trebuie sa achite reparația conductelor de apa calda, deși acesta nu o utilizează deloc. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:47, 3 Aprilie 2025
Legea 196/2018 art. 75.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-un bloc în care doar 5 persoane mai ... Luiza. Luiza. Bună ziua! Locuiesc într-un bloc în care doar 5 persoane mai folosesc apa calda de la distribuția blocului, restul si-au pus centrale, de curând au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, reprezint o asociatie de proprietari si va rog sa ... sorin2504 sorin2504 Buna ziua, Reprezint o Asociatie de Proprietari si va rog sa imi spuneti daca tevile cu apa calda pt incazire 2 tevi (tur-retur) si apa calda menajera ,in ... (vezi toată discuția)
Centrala termica/ plata de apa calda corinalu corinalu Buna seara, As dori sa stiu daca in conditiile in care am centrala termica de apartament este justificata plata de apa calda. Administratorul blocului m-a ... (vezi toată discuția)