avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ZIUA am o intrebare va rog eu vorbesc cu o fata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ZIUA am o intrebare va rog eu vorbesc cu o fata si este ...

BUNA ZIUA
am o intrebare va rog eu vorbesc cu o fata si este minora are 17 ani si nu se intekege cu parintii ei si vrea sa vina la mine ,am aceasta posibilitate _

Alte discuții în legătură

Fuga de acasa la 17 ani Dumy44 Dumy44 Salut , am 18 ani , sunt impreuna cu o fata de 17 ani , eu o iubesc foarte mult de asemenea si ea pe mine. Noi zi de zi vorbim , ne sfatuim si foarte multe ... (vezi toată discuția)
Ajutor Meganicu Meganicu Buna ziua , am și eu o intrebare , deci sunt cu o fata de un an și ne am hotărât sa ne mutam împreuna problema este ca ea are 17 ani și eu am 23 și ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti si mie - relatie cu o minora CristianCrz CristianCrz Am o relatie cu o minora 17 ani si 5 luni, ieri chiar in ziua de Paste au avut loc niste incidente, parintii ei nu sunt de acord de foarte mult timp cu ... (vezi toată discuția)