avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drepturi proprietar incalcate de Politia Romana
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drepturi proprietar incalcate de Politia Romana

Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns. Am un apartament inchiriat in Bucuresti, cu contract inregistrat la Anaf, totul legal. Astazi dimineata, am fost informata de vecini ca la ora 6 dimineata, Politia a spart apartamentul (usa este efectiv daramata) avand un mandat pentru chirias. Nu m-a informat nimeni din partea Politiei nici inainte, nici dupa. Am sunat sa intreb la Politie si mi s-a spus sa ma ocup singura de recuperarea daunelor. Chiar si cu un mandat, aveau dreptul sa sparga apartamentul fara sa ma consulte? Cum sa procedez mai departe pentru ca mi se pare o incalcare a drepturilor mele de proprietar sa nu mai zic de recuperarea pagubei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:16, 3 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca e un caz în care trebuie să angajați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecini chiriasi galagiosi ggabiy ggabiy As dori o solutionare a cazului meu, deoarece am incercat cateva variante fara succes. Apartamentul de deasupra noastra a fost inchiriat unor chiriasi, care ... (vezi toată discuția)
Contraventie pentru refuzul de a semna o declaratie? Ciprian Jipa Ciprian Jipa Buna seara si La Multi Ani! Fiul meu locuieste impreuna cu un coleg (ambii sunt studenti in primul an) intr-un apartament inchiriat din Bucuresti. Unul din ... (vezi toată discuția)