avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarile intre parti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarile intre parti

inregistrarile intre parti provocate in care partea vatamate urmareste zile in sir faptuitorul cu camera ascunsa si il provoaca e luat in considerare?deoarece in 19 martie 2008 am inteles ca e ceva amendament dupa scandalul remes unde spune" inregistrarile accidentale"si am mai gasit o rezolutie de la curtea constitutionala unde se motiveaza o decizie ca se ia in considerare doar "inregistrarile spontane"dar nu gasesc litera de lege unde se stipuleaza clar
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:42, 13 Februarie 2010
Inregistrarea provocata si provocarea sunt doua fapte distincte. Iar pentru inregistrarile realizate de parti se aplica art. 91 indice 6 aliniat 2 Cod de procedura penala.
am inteles ca doar inregistrarile spontane adica o camera de la un peco sau filmeaza cineva spontan cu telefonul.dar aici se doteaza cu tehnica si umbla asa mai multe zile provocand prin telefoane si fata in fata pina ce are niste cadre cu un presupus santaj
Parcurgeti cu atentie disp art 91-1 Cod procedura penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea, fotografierea sau inregistrarea cadrelor mai este legala?? capelo capelo Buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie daca doresc sa filmez, fotografiez sau sa inregistrez audio un cadru MAI in timpul serviciului sau in timpul liber ... (vezi toată discuția)
Proba video buzz0ut buzz0ut buna ziua as dori o lamurire in privinta probei video intr-un accident rutier este admisa? De exemplu am un accident fara nici un martor dar totusi am camera ... (vezi toată discuția)
Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)