avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Socrul meu a cumparat un teren de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Socrul meu a cumparat un teren de la cumnatul lui, acolo ...

Buna ziua! Socrul.meu a cumparat un teren de la cumnatul lui,acolo sunt 5 terenuri ale familiei cu un drum de servitute.S.a facut carte funciara pe acel teren,insa drumul dr servitute nu a fost introdus in aceasta CF.imi puteti spune cum se procrdeaza pentru intabularea drumului de servitute? Sper sa intelegeti ce am.vrut sa spun.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drept de servitute acordat la vanzarea terenului Cornel71 Cornel71 Buna seara, Va supun atentiei o situatie alambicata. Detinem un teren intravilan, dobandit prin mostenire, pe care dorim sa-l vindem (sotia este ... (vezi toată discuția)
Servitute pe teren neintabulat Mihaela Enache Mihaela Enache Daca X are locul infundat, singura posibilitate fiind sa solicite constituirea unui drept de servitute pe terenul vecinului, iar terenul este fara cadastru ... (vezi toată discuția)
Problema vanzare teren popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, In 2011 am achizitionat un teren de 700 mp. In favoarea acestui teren aveam drept de servitute asupra a 2 terenuri (unul rest de 100 mp din ... (vezi toată discuția)