avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sfat in privinta actelor trimise pe net
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sfat in privinta actelor trimise pe net

As dori sa stiu in ce fel poate utiliza cineva copie de pe buletin scanata si trimisa pe net contractul de drepturi de autor la fel si de asemenea contractul de rezidenta toate inca o data scanate si trimise pe mail.
Mentionez ca originalele sunt in posesia mea si nu am semnat nimic.
Si ce ar trebui sa fac in situatia data
Cel mai recent răspuns: piticot_piticot , utilizator 20:24, 14 Februarie 2010
Stimate utilizator, ar trebui sa ne spuneti in ce fel au fost utilizate actele transmise de catre dvs.Mai ales ca spuneti ca le-ati transmis nesemnate. In ce fel le-a folosit cel caruia i-au fost transmise?Pot avea valoarea unei oferte de colaborare dar daca nu sunt semnate , nu exista o acceptare.
Ar avea o oarecare valoare probanta pentru intentia de a incheia o conventie,dar daca nu sunt semnate, de ce le-ati trimis?

succes
av. Ileana Schwarz
Fara semnatura dvs ,teoretic documentele nu au valoare.
Practic pot fi utilizate in N situatii ,in care inclusiv dvs puteti avea neplaceri
Pentru a preintampina orice fel de posibile utilizari fara acordul dvs,se impune sa atentionati titularul ID-ului caruia a-ti expediat documentele ,referitor la obligatia ce ii revine asupra confidentialitatii informatiilor cu caracter personal.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
va multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea emailurilor Leri Leri As dori sa stiu daca e-mailurile au vreo valoare la procese. Sunt nule, ca si cum nu ar fi existat? Sau pot fi considerate dovezi si in ce masura? (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar pentru fiecare termende judecata? raser raser - Am chemat in judecata un arendas din comuna natala pentru a se constata de catre instanta nulitatea unui contract fictiv de arendare, contract pe care nu ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatorii persoane din strainatate? eudia eudia ONG-ul pe care doresc sa-l infiintez va avea ca membrii fondatori 2 cetateni romani care traiesc in Austria si respectiv Luxemburg. Este in regula daca vom ... (vezi toată discuția)