avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineața, sunt în partaj cu fosta, m-a pus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineața, sunt în partaj cu fosta, m-a pus instanța să ...

Buna dimineața, sunt an partaj cu fosta ma pus instanța să vând casă daca nu găsesc să o vând și nici instanța nu o vinde cum se procedează în felul acesta se face jumătate jumătate ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:53, 8 Aprilie 2025
Incercati , totusi , sa o vindeti , daca nici unul dintre dvs. nu poate plati cealalta parte . Pentru ca , daca se vinde la licitatie , atata se scade pretul de vanzare , pana se gaseste un cumparator . Si se gaseste , intr-un final . Doar ca , exista posibilitatea sa mai primiti fiecare sume cu care sa va puteti cumpara cate o bicicleta ( de exemplu ) …
Daca se pronunța hotărâre judecătorească se va vinde..
Trebuie sa vada dosarul avocatul pentru detalii.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj hadrian74 hadrian74 Buna ziua. In cursul lunii februarie tocmai s-a incheiat procesul de divort cu fosta sotie, urmind ca pe data de 16 luna viitoare sa ma prezint pentru primul ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fara partaj?! michael78 michael78 Divortul s-a terminat acum 2 luni.In timpul casatoriei am cumparat o masina Volkswagen care acum pe piata second valoreaza 5000 eur si care a apucat la mine.Eu ... (vezi toată discuția)