avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, dacă am contract de zi și lucrăm numai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, dacă am contract de zi și lucrăm numai de noapte ...

Bună ziua, dacă am contract de zi și lucrăm numai de noapte adică 17 ture pe lună fiind 170 ore numai de noapte .Ce se poate face??? Fiindcă dacă am incercat să vb ne-a spus nu are aviz de noapte și dacă nu ne convine să ne dăm demisia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 8 Aprilie 2025
Sesizati ITM-ul .

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la informatie mgeorge353 mgeorge353 Ce pot face in cazul cînd unitatea unde am lucrat refuza să-mi elibereze o adeverință cu sporuri ,ore de noapte,și contribuția mea la pensie,? (vezi toată discuția)
Ore de noapte neplatite.. Danutza1989 Danutza1989 Poate rezolva itm-ul sa ni se plateasca orele de noapte? Lucram la cazinou si ne-au facut salariile fixe,dar ne trec pe fluturas orele de noapte fictiv...ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez la o fabrica de încălțăminte și e toxic, ... Adelaiuliana Adelaiuliana Bună ziua! Lucrez la o fabrica de încălțăminte și e toxic, patronul zice ca nu! Pot sa fac o sesizare undeva? Pt a ne oferii condiții de lucru, el dice ... (vezi toată discuția)