avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid o cafenea si sa adaug la fima coduri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid o cafenea si sa adaug la fima coduri caen

Buna ziua,
Am o firma care are domeniu de activitate consultanta financiara, vreau sa deschid o cafenea si sa adaug cod caen 5630,4711,4724. Pot face asta doar cu contractul de inchiriere a spatiului unde va avea loc activitatea sau imi trebuie autorizatii? Dar ma gandesc ca ce autorizatii sa-mi dea inainte.....pe caen de consultanta?
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:04, 8 Aprilie 2025
Ca sa înțelegeți: aveți acum firma cu codurile caen corespunzătoare și activitatea desfășurată la sediul firmei.
Pentru a mai face o alta activitate, în cazul concret cafenea, asta o veți face la o alta adresa, intr-un spatiu pe care probabil îl veți închiria sau cumpara. Deci în actele de infiintare a firmei trebuie sa aveți acele coduri caen noi, dacă nu le adăugați la Registrul comertului. Apoi tot la Registrul comertului va înregistrați punct de lucru și va autorizați codurile caen corespunzatoare activitatii din cafenea, la adresa respectiva în baza contractului de închiriere sau cumpărare.
Doar pentru acest punct de lucru va vor trebui autorizatii specifice activității de acolo. O sa vi se spuna la Registrul comertului tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Pot deduce chiria spatiului si utilitatile la pfa cu punct de lucru? Priss Priss Buna ziua.Am PFA pe o adresa dar cu punct de lucru mobil.Am inchiriat un alt spatiu pentru activitate.Pot deduce chiria spatiului si utilitatile? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)