Buna ziua,
Am o firma care are domeniu de activitate consultanta financiara, vreau sa deschid o cafenea si sa adaug cod caen 5630,4711,4724. Pot face asta doar cu contractul de inchiriere a spatiului unde va avea loc activitatea sau imi trebuie autorizatii? Dar ma gandesc ca ce autorizatii sa-mi dea inainte.....pe caen de consultanta?
Ca sa înțelegeți: aveți acum firma cu codurile caen corespunzătoare și activitatea desfășurată la sediul firmei.
Pentru a mai face o alta activitate, în cazul concret cafenea, asta o veți face la o alta adresa, intr-un spatiu pe care probabil îl veți închiria sau cumpara. Deci în actele de infiintare a firmei trebuie sa aveți acele coduri caen noi, dacă nu le adăugați la Registrul comertului. Apoi tot la Registrul comertului va înregistrați punct de lucru și va autorizați codurile caen corespunzatoare activitatii din cafenea, la adresa respectiva în baza contractului de închiriere sau cumpărare.
Doar pentru acest punct de lucru va vor trebui autorizatii specifice activității de acolo. O sa vi se spuna la Registrul comertului tot.
Infiintare firma
AnaMaria08M
Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)