avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot reclama un primar de comună care nu îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot reclama un primar de comună care nu îmi eliberează ...

Unde pot reclama un primar de comună care nu îmi eliberează acte necesare ptr judecatorie intr-.un proces de succesiune .
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 21:06, 8 Aprilie 2025
Faceți plângere la judecătorie pentru contencios administrativ împotriva primăriei.

Mirela Ponomarenco a scris:

Unde pot reclama un primar de comună care nu îmi eliberează acte necesare ptr judecatorie intr-.un proces de succesiune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faptele administrative pot fi atacate in contencios, de vreme ce nasc raporturi juridice?? aidu aidu faptele administrative sunt fapte materiale juridice care intervin în sfera administraţiei publice, adică transformări în lumea înconjurătoare care ... (vezi toată discuția)
Hcl ilegala crisha60inna crisha60inna As vrea sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc intreprinse impotriva unei hotarari de consiliu local ilegale. (vezi toată discuția)
Cum sa cer punerea in aplicare a unei sentinte civile investita cu "noi, presedintele romaniei"? andutza_puishor andutza_puishor Sentinta pentru retrocedarea unui teren a fost definitiva si investita cu \"Noi, Presedintele Romaniei\" in 2003; Din acel moment si pana astazi, am solicitat ... (vezi toată discuția)