avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ,acum un an de zile s-a întâmplat o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ,acum un an de zile s-a întâmplat o faptă de loviri ...

Bună ziua ,acum un an de zile s-a întâmplat o faptă de loviri s-au alte violențe ,persoana vătămată are 1-2 spitalizare .
Pot păți ceva dacă sunt încadrat la articolul 77
Punctez ca sunt la prima abatere .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:20, 9 Aprilie 2025
Bună ziua, Incadrarea pe Art 77 cod penal inseamna circumstante agravante, adica se poate aplica maximul pedepsei de la infractiunea de baza (loviri sau alte violente) si eventual un spor de 2 ani. Daca sunteti la prima abatere, este mai bine decat daca erati la a doua abatere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Minimul si maximul special calafeteanu calafeteanu Buna seara .Va rog sa imi spuneti care este minimul special si maximul special intr/o incadrare a unei fapte penale,respectiv vatamare corporala grava 3/12 ... (vezi toată discuția)
Agresiune ContSters259573 ContSters259573 In urma unei altercatii persoana acuzata ii provoaca rani prin zgariere acuzatorului, rani minore pentru care nu este necesara spitalizarea. ... (vezi toată discuția)