avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz operatie la spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz operatie la spital

In cazul in care o un membru al familiei cu probleme neurologice refuza o operație, in ce masura pot semna pentru el apartinatorii ?
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 10:43, 9 Aprilie 2025
Bună ziua, după mine câtă vreme nu s-a constatat lipsa de discernămnt a persoanei sau discernământ diminuat (în instanță) și câtâ vreme poate să exprime consimțământul sau lipsa lui - nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla in cazul lipsei de discernamant? andravenache andravenache Buna ziua! Situatia: Nepotii l-au adus pe bunicul lor, in varsta de 89 de ani, de la tara, sa locuiasca impreuna cu ei, pentru a-i face batranetea mai ... (vezi toată discuția)
75 ani Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Am si eu o nelamurire... Am inteles de la un client ca persoanele peste 70 ani nu li se mai permite sa imputerniceasca si sa fie imputernicite (procura) pentru ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi contestata o amprenta in loc de semnatura pe un inscris oficial? mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua!am si eu o mare intrebare si poate cineva ma ajuta sa ma lamuresc! parintii mei au cumparat un imobil de la o persoana nedeplasabila doar cu amprenta ... (vezi toată discuția)