avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima unei escrocherii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima unei escrocherii

Buna ziua! Verisoara mea a fost victima unei escrocherii pe telefon. Au determinat-o sa faca un imprumut in banca, o suma suficient de mare, apoi sa o trimita, prin intermediul unui cod QR. A fost la politie, s-a deschis dosar penal. Este obligata sa returneze imprumutul daca a fost victima unei inselatorii? Citisem undeva ca daca se dovedeste ca este victima unei infractiuni, banca nu poate avea pretentia returnarii imprumutului. As vrea sa stiu daca este reala aceasta informatie despre banca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Felixx , utilizator 14:27, 9 Aprilie 2025
Asta e, este buna de plata...

La cate campanii de informare sunt... a avut ghinion...

Si pe mine au incercat sa ma pacaleasca dar nu au reusit, chiar daca au clonat numarul bancii unde primesc salariul dar accentul si anumite cerinte ale lor i-au dat de gol .
Asadar, ceea ce citisem legat de banca, escrocherii si returnare imprumut, nu e o stire reala.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum 2 zile m-am trezit cu politistii la usa pentru ... CristiOmul CristiOmul Buna ziua. Acum 2 zile m-am trezit cu politistii la usa pentru perchezitionarea imobilului unde locuiesc pentru ridicarea de probe pentru savarsirea faptei de ... (vezi toată discuția)
Investitii bursa ironfx aurel00 aurel00 se poate actiona impotriva unui broker de investitii pe bursa, sau a celor care fac recrutarea de investitori? care sunt sansele de reusita, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)