avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Componente sh montate ca și noi, cu factură și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Componente sh montate ca și noi, cu factură și garanție

Bună ziua.
Dacă un furnizor de echipamente fotovoltaice a montat produse sh, dar pentru care a emis certificat de garanție și calitate ca fiind noi, aș putea cere returnarea sumei plătite pentru ascetea?
Pentru ce fapte ar putea fi tras la răspundere furnizorul?
Menționez ca montajul a fost făcut în cadrul programului "Casa Verde".
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2025
Marcel G., utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:02, 9 Aprilie 2025
Eu zic ca puteti face plangere la AFM, dumnealor coordoneaza acest program, poate nu sunteti singurul in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație afm Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Bună seara, Vă expun următoarea situație bizară de respingerea dosarului RO32-41,.. pe care am întâmpinat-o cu AFM pentru programul Casa Verde Panouri ... (vezi toată discuția)
Lipsa certificatului de garantie Andreescu Raluca Andreescu Raluca Am cumpărat un dulap de haine făcut la comanda. Comanda am facut-o în magazin și mi s-a emis factura și bon fiscal ptr. avans iar restul sumei am platit-o ... (vezi toată discuția)