avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestație AFM
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestație AFM

Bună seara,
Vă expun următoarea situație bizară de respingerea dosarului RO32-41,.. pe care am întâmpinat-o cu AFM pentru programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice :
1. Prima respingere a dosarului fost pe motiv că Certificatul de atestare fiscală emis de DITL Sector 1, a fost emis electronic și nu poartă semnătură și ștampilă (acesta fiind emis în starea de urgență, cu semnătură digitală autorizată de DITL SECTOR 1)
2. Am făcut contestație și am depus certificat de atestare fiscală emis de DITL Sector 1 cu semnătură și ștampilă și am argumentat că nici atunci și nici acum că nu aveam, nu avut și nu am datorii.
Respunsul la contestație a fost bizar deoarece este așa :"Se menține rezoluția inițială pentru că Certificatul emis de ANAF (atenție, dacă în primul răspuns de respingerea dosarului era vorba doar despre Certificatul de atestare fiscală emis de DITL Sector 1 că este emis electronic, acum la al doilea răspuns de respingere se menționează că Certificatul de la ANAF nu este asumat de către autoritatea emitentă prin semnătură și ștampilă). Așadar vă rog să mă anunțați cum aș putea să mă alătur demersului de chemare in judecata contencios administrativ a AFM.
Ce am putea face și care sunt pașii pentru mai departe.
Vă mulțumim anticipat!
certificatul de la pct. 1 l-ati transmis pe mail sau l-ati depus tiparit?
Documentul a fost depus conform procedurii stabilite de către AFM prin intermediul e-mailului la adresa dedicată contestațiilor pentru Programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice.

adriandimitriu a scris:

certificatul de la pct. 1 l-ati transmis pe mail sau l-ati depus tiparit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)