avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, in noua lege a pensiilor calculul grupei a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, in noua lege a pensiilor calculul grupei a II lucrate ...

Buna ziua, in noua lege a pensiilor calculul grupei a II lucrate in conditii speciale in proportie de 100%, activităţile din unităţile de producţie a energiei electrice în termocentralele pe bază de cărbune, nu mi-au fost calculate cu 6 luni reducere, pe motiv ca in adeverinta este stipulat art.30, litera i, iar in noul soft de calcul nu se regaseste. Care este procedura de recunoastere a drepturilor dobandite inainte de 2001, tinand cont ca este o adeverinta destul de recenta din 2022 iar institutia respectiva a fost desfiintata? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:37, 11 Aprilie 2025
Sunteti pensionar ?
Cu ce v-ar mai ajuta o alta reducere de varsta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme juridice legate de pensii herr_chriss37 herr_chriss37 REFERITOARE LA NOUTĂȚILE INTRODUSE PRIN LEGEA NR.197/16.07.2021, PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 712/19.07.2021 1. Locurile de muncă încadrate în ... (vezi toată discuția)
Îmi puteți spune și mie ......de ce nu poate fi aplicată ... Laurențiu-Gabriel1979 Laurențiu-Gabriel1979 Îmi puteți spune și mie ......De ce nu poate fi aplicată această lege? Vă mulțumesc! Parlamentul României adoptă prezenta lege. Articolul I Legea ... (vezi toată discuția)
Incadrarea muncii in grupele de munca i-a, a ii-a respectiv speciala si deosebita conul conul Buna ziua, Va rog sa imi dati un raspuns la intrebarea de la sfarsitul prezentarii situatiei in care ma aflu: Am absolvit Institutul de Petrol si Gaze ... (vezi toată discuția)