avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un brevet de turism poate fi folosit pentru a licentia ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un brevet de turism poate fi folosit pentru a licentia 2 agentii de turism?

Buna ziua,
Detin brevetul de turism (manager in activitatea de turism) pe care l-am folosit la licentirea propriei agentii de turism, la care sunt doar administrator nu si angajat. Firma functioneaza inca din 2018, brevetul fiind deja folosit.

Intrebarea vine: pot folosi acelasi brevet pentru a ma angaja cu contract de 4 sau 8 ore, (acum nu am nici un contract de munca in derulare) la o firma noua ce ar obtine licenta de turism pe baza brevetului meu? Eu avand totodata calitatea de angajat pe postul de director?

Multumesc.
Daniela
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
daniela@enjoytouring.ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Brevet de turism criss1122 criss1122 Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa? (vezi toată discuția)
Brevet turism SDTP SDTP Buna ziua, Pentru a primi Licenta unei Agentii de Turism este necesar ca Adminisratorul sau Directorul Executiv sa fie posesorul Brevetului de Turism sau este ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)