avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am un certificat de omologare ap radar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am un certificat de omologare ap radar depus la instanta. ...

Buna ziua. Am un certificat de omologare ap radar depus la instanta. In stanga scrie 12.04.2024 in dreapta e o stampila cu semnatura electronica STS din 29.05.2024. Ce inseamna 29.05? Exista o perioada de omologare care expira? Nu cred ca verificarea acestuia e doar de o luna jumate. Ce inseamna asta? Sau e data semnarii hartiei de catre superior deci data eliberarii actului? Un av va rog?
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
Criss Mocanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Criss Mocanu , utilizator 19:05, 10 Aprilie 2025
Nu cred că e vorba de certificat de omologare, ci de verificare metrologica periodică. Prima dată o fi cea a testului și a doua e data eliberării certificatului.
Buletin de verificare metroogica a ap radar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara in data de 08.09.2021 am primit amenda pentru extintor ... Adrian a Adrian a Bună seara In data de 08.09.2021 am primit amenda pentru extintor expirat In procesul verbal scrie că am fost sancționat conform actului normativ OUG ... (vezi toată discuția)
Mijloc certificat vs. mijloc omologat si verificat metrologic; dovedirea vs. stabilirea prezentei in aer expirat a alcoolului cyan cyan art. 185 -HG 1391/2006 (1) [b]Constatarea contravenţiei de conducere[/b] a unui autovehicul sau tramvai de către o persoana care se află [b]sub influenţa ... (vezi toată discuția)
Poze radar - probe in proces Eu contest Eu contest Buna ziua, Apelez la sfaturile voastre pentru a lua o hotarare de a continua sau nu procesul cu politia Prohova. In Februarie am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)