avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In cazul unui credit imobiliar, ce se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In cazul unui credit imobiliar, ce se intampla daca ...

Buna ziua. In cazul unui credit imobiliar, ce se intampla daca detinatorul decedeaza inainte de achitarea lui? (la momentul achizitiei, stare civila divortat, fara copii).

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa sot ioana50 ioana50 buna ziua! am si eu o problema:sunt casatorita (sotul are din prima casatorie trei copii ,iar cu mine un copil)si avem doua apartamente :unul cu credit ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act de vanzare cumparare? grg_zzz grg_zzz Buna ziua! Ma numesc Elena.Sunt casatorita de 30 de ani. Relatiile de familie s au deteriorat,Sotul meu s a incurcat cu o femeie cu care a trait in concubinaj ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o cunostinta care se indreapta spre divort. ca ... moni22 moni22 Buna ziua, am o cunostinta care se indreapta spre divort. Ca familie, detin un apartament, luat prin legea aplicata cadrelor MAI. In afara de acest credit mai ... (vezi toată discuția)