avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara

Buna seara am si eu o intrebare cu o mica povestioara, eu sunt in concediul de creștere copil si as vrea sa incep munca cu 2 luni inainte ca fetita să implineasca 2 ani pentru a beneficia de acel stimulent de inserție . Problema este ca firma la cate am lucrat sa lichidat am luat legatura cu o doamnă de la birouri cu care m-am si intalnit pentru a ii da o copie de buletin si cererea de demisie si am tot asteptat sa imi faca decizia de demisie si restul actelor ,însă dansa de fiecare dată când o sun imi spune ca nu mai tine de ea si ca lichidatorul care a preluat firma nu isi da interesul si acordul pt a imi face actele . Astept de o lună și ceva sa imi faca aceste acte si nu reusesc sa scot nimic de la dânsa nu vrea sa imi dea nici un număr de telefon al lichidatorul sa pot lua legătura personal . Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 14 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o sesizare la ITM.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

Datele de identificare ale lichidatorului le puteti afla de la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate beneficia de stimulent de inserție? Corina271 Corina271 Buna seara! Soțul meu se afla in Ccc și ar vrea să înceapă munca înainte ca fetița să împlinească 2 ani. Mai exact cea mica are 1 an și jumatate ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator eliberare documente Ale232 Ale232 Buna ziua, Am urmatoarea situatie - Ma aflu in concediu creste copil, pentru copil 1, pentru care primesc indemnizatie pana la data de 20.04.2025. Intre ... (vezi toată discuția)