avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul in care un angajat lucreaza zilnic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul in care un angajat lucreaza zilnic 2 ore, ...

Buna ziua,
in cazul in care un angajat lucreaza zilnic 2 ore, 10 ore/saptamana
in acest caz se poate acroda 1 tichet de masa pt cele 10 ore pe satpamana ? sau este nevoie sa lucreze minim 4 ore/zi a.i. sa beneficieze de 1 tiket de masa /zi?
Valorea tiketului de masa se raporteaza strict la un minim de 4 ore lucrate/zi si nu pe saptamana?
Daca angajatorul doreste sa acorde tiketul de masa si pt cei care lucreaza 2 ore/zi , cumuland acele ore pe saptamana, se poate acorda 1 tiket de masa ?
Sau cadrul legal nu ne permite ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 11 Aprilie 2025
Are functia de baza?
da, are functia de baza, chiar daca sunt 2 ore/zi se poate tiketul de baza?
Da, poate lua tichetul de masa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa apaty apaty Daca sunt angajat cu CIM ,1 ora /zi, am dreptul la 1 tiket de masa zilnic? (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am un angajat care lucreaza 4 ore pe saptamana ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am un angajat care lucreaza 4 ore pe saptamana si vine in fiecare zi la birou si i se dau tichete de masa.....se calculeaza cate un tichet ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa doar_eumike doar_eumike Buna ziua, am o firma..si printre beneficii le acord si tikete masa angajatilor. Avand in vedere ca din decembrie..pot mari valoarea lor pana la 15 ... (vezi toată discuția)