avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Din câte am înțeles de la doamna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Din câte am înțeles de la doamna asistent social ...

Bună ziua
Din câte am înțeles de la doamna asistent social unde este integrată sora mea,bolnavă de oligofrenie,a cărei tutore sunt din 2018,pensiile vor fi virate pe card. Poate deschide doamna cont la bancă pe numele surorii mele sau trebuie sa fac eu cont , în calitate de tutore?
Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vreau sa primesc pensia pe card diacar diacar Buna ziua! Bunica are pensie militara de urmas (suntem din Cluj Napoca), momentan o primeste de la posta, cum se procedeaza pentru ca pensia sa fie primita pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am primit o notificare prin care se cere reexaminare ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Bună ziua. Am primit o notificare prin care se cere reexaminare a punerii sub interdicție, dosar medical, totul de la capăt, pana acum, chestiile astea ... (vezi toată discuția)
Tutore DanielaSaigiu DanielaSaigiu Buna ziua,voi fi numita tutore pentru sora mea de 38 de ani bolnava de oligofrenie,dosarul e depus la Judecatorie,din cate stiu eu,dureaza mult pana iese ... (vezi toată discuția)