avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare Tradusa Autorizat in Limba Straina?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare Tradusa Autorizat in Limba Straina?

Buna ziua, exista obligativitatea legala de a depune Intampinarea tradusa autorizat in Limba straina pt comunicarea Reclamantului cetatean strain care a facut Cererea in Romania? Care ar fi textul de lege? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monicauk , utilizator 16:54, 12 Aprilie 2025
Procesul se judeca in limba română.
Cine a zis sa procedați asa?

București 2025

București 2025
Asa am crezut si eu ca procesul este in Romania, pe legea Romana in Limba Statului Roman!
Cu mare surprindere, am vazut la Arhiva Dosarului Dispozitia (inca necomunicata) a Judecatoarei, ca eu ca si Parat sa depun pt Comunicarea Reclamantului si Traducerea Autorizata a Intampinarii mele!

I

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

București 2025

Oare pot si cum Combate aceasta Dispozitie abuziva si ilegala a instantei?

Timp in care, a dispus pt Reclamant sa depuna traducerea cu Google Translate a Cererii sale care pana astazi a ramas depusa de el in Limba Straina?
Pe langa ilegalitatea dispozitiei instantei, este si discriminatoare si inechitabila!
Ce pot face?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean strain - asistenta juridica proces civil thejax thejax Buna ziua, Cum pot ajuta un cetatean strain (non-UE) sa beneficieze de asistenta juridica gratuita in baza art. 1093 NCPC? Cetateanul strain nu vorbeste ... (vezi toată discuția)
Apostıla de la haga marga_aslan marga_aslan O ımputernıcıre data de sot straın pe sotıe romanca ıntocmıta la un notar straın sı tradusa de un translator ... (vezi toată discuția)
Traducere cerere de chemare in judecata elisa_dim elisa_dim Buna ziua, trebuie sa depun o cerere de divort inPrahova, dar stau in alta localitate.Sotul este cetatean strain. pot traduce cererea de divort in alt judet ... (vezi toată discuția)