avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot lucra cu pfa in Germania si ce acte trebuie sa am?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot lucra cu pfa in Germania si ce acte trebuie sa am?

Bună ziua. Am un pfa din 2022. Intrebarea mea ie dacă pot lucra in Germania si ce acte trebuie sa am? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dubla impozitare germania ?! rusualexandru rusualexandru Buna ziua, Am urmatoarea problema si va cer ajutorul deoarece nu cunosc legislatia in vigoare aplicabila in aceasta situatie: Sunt inginer petrolist ... (vezi toată discuția)
Infiintare gewerbe anmelldung in germania(pfa) victorn victorn am o intrebare in legatura cu un pfa infiintat acum 2 luni in germania....si anume ....am ajuns in germania prin ,,cineva,,care mi-a gasit un loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost oprit pe data de 8 ianuarie 2023 de către ... Florin0091 Florin0091 Buna ziua, am fost oprit pe data de,8 Ianuarie 2023 de către poliția germana, prima mi-a venit i foaie dela poliție, și după mi-a venit rezultatu dela ... (vezi toată discuția)