avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost oprit pe data de 8 Ianuarie 2023 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost oprit pe data de 8 Ianuarie 2023 de către ...

Buna ziua, am fost oprit pe data de,8 Ianuarie 2023 de către poliția germana, prima mi-a venit i foaie dela poliție, și după mi-a venit rezultatu dela analize, dela trebunal și aveam in sânge 1,19 ie prima data ca ma prinde la volan beat, mi-au luat permisu de 2 luni, acuma nu știu dacă ami da sa fac testul MPU va rog dacă știți, ceva sa ma ajutați… Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:53, 3 Martie 2023
Trebuie să întrebați un avocat de acolo din Germania, că legile diferă la o țară la alta.
Interesați-vă că sunt și români care profesează ca avocați în Germania.
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe teritoriul germaniei. ContSters459683 ContSters459683 Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru ... (vezi toată discuția)