avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... În urmă cu 30 de ani am inițiat acțiune de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

În urmă cu 30 de ani am inițiat acțiune de divorț, am fost ...

În urmă cu 30 de ani am inițiat acțiune de divorț, am fost plecată din țară, am rămas cu soțul în continuare, am folosit între timp certificatul vechi de căsătorie pt reînnoirea cărții de identitate, de 2 ori .Am cerut recent certificatul de naștere în format nou și a apărut informația că sunt înregistrată că divorțată. Ce pot face în continuare și ce sancțiuni risc?

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate si certificatul de casatorie al persoanei divortate luciamihalache luciamihalache Am divortat in 1988 . Certificatul de casatorie a ramas la dosarul cauzei. Acum , pentru obtinerea unei noi carti de identitate mi se solicita sa le prezint ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa principesa principesa Am divortat dupa 8 luni de casatorie, de comun acord, iar certificatul de casatorie a ramas la noi, nu ni s-a cerut sa-l depunem la dosar. In momentul ... (vezi toată discuția)
valabilitate certificat de nastere vechi venon venon Buna ziua. As dori sa stiu daca certificatul de nastere tip vechi este valabil pentru obtinerea unui certificat de celibat de catre o persoana imputernicita ... (vezi toată discuția)