Cum are loc un proces de judecata in cazul unei acuzatii de inselaciune? Care sunt etapele judecatii si ce face judecaorul/Care este vocabularul lui specific si necesar acestui domeniu? Care sunt pedepsele la care pot fi supusi acuzatii? (nu imi trebuie in viata reala, ci pentru un proiect la romana in care recream un proces de judecata pentru inselaciune ,iar eu am fost ales judecator)
Trebuie sa ne dam seama de varsta si de pregatirea dvs, precum si de contextul in care aveti nevoie de informatii, pentru ca nu se poate raspunde in doua trei cuvinte la intrebarile de mai sus. Este mai complicat decat pare. un proces asa zis „de inselaciune” poate dura si 6 luni dar si 3 ani. Deci, ceea ce se intampla acolo, la proces, poate fi simplu, dar poate fi si extrem de complicat. La scoala (sau unde faceti simularea) trebuie sa vi se fi dat cateva repere pe care sa le aveti in vedere. Jalonati intre acele repere. Si eventual reveniti pentru chestiuni mai punctuale. Succes!
Inselaciune sau nu
annunaki
Buna ziua tuturor!Am trimis prin banca intr-un cont unei persoane fizice diverse sume de bani reprezentand \\"donatii\\" pentru un site care se ocupa cu ... (vezi toată discuția)