avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Am primit o amenda pe locul de handicap în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Am primit o amenda pe locul de handicap în condițiile ...

Bună ziua
Am primit o amenda pe locul de handicap în condițiile următoare
M am oprit la un centru comercial (Kaufland) după program (deci magazinul era închis), parcarea fiind goală nu am băgat de seama ca m am oprit pe loc de handicap.
Nu este aceasta amenda un pic abuzivă?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:51, 15 Aprilie 2025
Care este abuzul ? Legea referitoare la parcarile pentru persoane cu dizabilitati este aceeasi, indiferent daca magazinul e inchis sau deschis.
Pai ideea era ca eu eram în mașină, nu am lăsat-o acolo și am plecat, nu mai zic ca toată parcarea era goala, era cu intenție, m am dat jos și am întrebat ce s-o întâmplat, da nimic, nu aveai cu cine vorbi

latka a scris:

Care este abuzul ? Legea referitoare la parcarile pentru persoane cu dizabilitati este aceeasi, indiferent daca magazinul e inchis sau deschis.

Daca toata parcarea era goala, cum de ati "nimerit" fix pe locul rezervat persoanelor cu dizabilitati ?! Oricum, daca va considerati abuzat, aveti posibilitatea sa depuneti o plingere contraventionala impotriva PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare persoane cu dizabilitati JustMe811 JustMe811 In urma unei vizite la un magazin Decathlon, locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilitati erau semnalate cu o tabla pe care scria : PARCARE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Fotografiere parcare ilegala pe loc rezervat persoanelor cu handicap in carrefour blu3s0ul blu3s0ul salut. am niste intrebari poate ma ajuta cineva: 1. ce statut au parcarile din carrefour sunt private sau publice. ce reguli de circulatie se aplica? daca ... (vezi toată discuția)
Parcare loc handicap Sandor87 Sandor87 Am parcat cu taxi in loc handicap mama mea am dus undeva si am lasat taxi in parcare handicap si mama mea este handicap si cand am terminat treburile am dus ... (vezi toată discuția)