avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am o întrebare legata de indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am o întrebare legata de indemnizatia de creștere ...

Bună ziua, am o întrebare legata de indemnizatia de creștere copil. Eu nu mai locuiesc la domiciliul din buletin și nu am reușit sa îl schimb încă, nici nu cred ca voi putea deoarece prietenul meu la care locuiesc este luat și el în spațiu și acea persoana nu cred ca ar dori încă sa ma ia și pe mine. Am vorbit cu o vecina care ar dori sa ma ia ea în spațiu dar adresa ar fi diferita. Pe copil l-am înregistrat la adresa tatălui. Exista vreun risc sa pierd indemnizatia? Ce as putea face ca să nu o pierd? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:52, 16 Aprilie 2025
Nu exista riscul pierderii indemnizatiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat zitazi zitazi Buna ziua!As dori sa pun o intrebare.Mi s-a expirat buletinul,as dori sa-mi fac domiciliul ín alt judet la un prieten,dar proprietarul casei(tatal ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Bună mă macină acum o întrebare stupida dar poate mă poate ... Andreea0506 Andreea0506 Bună Mă macină acum o întrebare stupida dar poate mă poate lamuri cineva In luna septembrie, făcând ordine prin șifoniere am mai vândut din hainele ... (vezi toată discuția)