avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Mama a decedat, am facut act de partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Mama a decedat, am facut act de partaj voluntar si ...

Buna ziua! Mama a decedat,,am facut act de partaj voluntar si mi-a lasat mie pqrtea de mostenire adica un apartament. Intrebarea mea este ce acte imi trebuie sa duc la asociatia de proprietari adica sa ma trec la intretinere
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:43, 21 Mai 2025
Va multumesc
Si dupa ce obtin radierea uzufructului,ce acte prezint la asociatie,la gaze,la lumina,in legalitate sa fiu trecuta eu in contracte cat si la intretinere.
Actele pe care vi le-am scris mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moartea mamei. Imparatul Imparatul Sunt singurul copil al fostei mele mame. Aceasta in timpul vietii mi-a facut contract de intretinere, pe toata averea ei, ca eu sa o intretin si sa o ... (vezi toată discuția)
Scoatere persoana decedata din contract vanz-cump stressy stressy Buna ziua, V-as ruga sa ma indrumati unde tb sa merg ca sa rezolv urm problema: acum vreo 6 ani bunicul meu a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o speta de felul acesta: tatal meu a decedqt acum ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am o speta de felul acesta: Tatal meu a decedat acum 11 ani. In anul 2023 am facut dezbaterea dupa tata si am primit si eu si mama certificat de ... (vezi toată discuția)