avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am o I.I. de 15 ani; nu am mai depus nici o declaratie.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am o I.I. de 15 ani; nu am mai depus nici o declaratie.

Buna ziua.Am o int indiv. de 15 ani nu am mai depus nici o declaratie.Sunt plecata din tara.Dupa noua lege poti fi condamnat? Va multumesc.

Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu gabris77 gabris77 In 2004 am avut un mic credit la care am platit aproape jumatate din rate.Apoi amfost nevoit sa plec din tara.Dupa unsprezece ani ...cand am reintrat ... (vezi toată discuția)
Reiterare cerere eliberare conditionata furnicutza71 furnicutza71 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Sotul meu se afla incarcerat int-un penitenciar pentru executarea unei pedepse de 7 ani - spalare de bani. In 15 martie ... (vezi toată discuția)