avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

In 2004 am avut un mic credit la care am platit aproape jumatate din rate.Apoi amfost nevoit sa plec din tara.Dupa unsprezece ani ...cand am reintrat reangajandu-ma mi sa instituit poprire pe salariu.Din avansul de 800 de lei mi s-au oprit 300 .Datoria este acum de10700 ron si mi se pare exagerat.As dori sa stiu daca se poate face ceva in privinta asta,avand in vedere ca termenul de prescriptie este de 3 ani.Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:37, 1 August 2015
Va trebui sa formulati o contestatie la executare.
in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare.
Va multumesc mult.Totusi as dori sa stiu ce posibilitati sunt in a remedia situatia.
exact asta, contestatie la executare depusa la instanta in care cereti si suspendarea executarii pana la terminarea procesului.
Unica dvs posibilitate de a scapa de aceasta poprire este contestatia la executare (invocand prescriptia) si contestatia la titlu (pentru suma pretinsa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de banca razvanpledean razvanpledean Buna ziua,as dori sa va intreb referitor la un credit bancar, ce nu a mai fost achitat din anul 2011. ....in anul 2012 am fost dat in judecata de Recuperatori. ... (vezi toată discuția)